Title Image

Planteinnredning

Det er egentlig veldig enkelt:

Hvis vi omgir oss med planter så føler vi oss bedre.

Vi trives bedre, vi blir gladere og vi får større overskudd. Glade og friske medarbeidere får bedre motivasjon – og bedre prestasjoner. Og da blir en investering i planter på arbeidsplassen en klok investering som øker lønnsomheten.

 

For oss er ingen jobb for liten og ingen for stor!
Våre kunder finnes i mange størrelser og fasonger. Uansett om det gjelder en enkel grønn plante, en plantevegg, blomster på resepsjonsdisken, en terrasse, eller noe annet: Vi ønsker å være din «grønne partner» som foreslår, leverer og drifter/vedlikeholder grønne løsninger. Altså både inspirator og leverandør.

 

Planteinnredning handler mye om å finne den perfekte balansen mellom form, farge, krukker og planter – og deretter sørge for at det fungerer godt i hverdagen. Og selvsagt innenfor avtalte rammer og budsjett. Hver enkelt kunde vi jobber med har sine spesielle behov , men prosessen er omtrent slik:

 

• Avtale et kostnadsfritt møte/befaring med oss.
• Diskutere muligheter og behov.
• Du får et kostnadsfritt og uforbindtlig tilbud.
• Velge om man ønsker å kjøpe eller leie.
• Levering.
• Blomstre!

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?


Planter skal være en positiv og attraktiv del av arbeidsmiljøet. De skal spre glede og velvære år etter år, ikke bare når de er nye. Det er der vår planteservice kommer inn i bildet. Våre dyktige servicegartnere har gode kunnskaper om planter. Men ikke bare det: Vi legger like stor vekt på å være serviceinnstilte og alltid vise et personlig engasjement for deg som kunde.

Les mer her

Trenden er helt tydelig: Leie av planteinnredning har vokst kraftig de siste årene (som alternativ til å kjøpe). I dag velger mange foretak å leie planter, krukker og annet tilbehør – med planteservice inkludert. Du betaler kun en fast månedsavgift.

Les mer her

Alle bedrifter er unike, og vi på Safari Planter er eksperter på å utforme grønne rom som passer akkurat for din profil og dine lokaler. Vi strever etter å ligge et skritt foran, og skape løsninger som skiller seg ut og betyr en forskjell for våre kunder. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å være oppdatert på trender, og ikke minst produkt- og tjenesteutvikling.

Les mer her

VÅRE LØSNINGER

FOR PLANTEINNREDNING

Vi forvandler trøtte kontorer og offentlige rom til livskraftige, inspirerende miljøer der kreativiteten kan vokse fritt. For å kunne skape disse grønne miljøene tilbyr vi et stort sortiment av planter (levende og kunstige/preparerte), krukker, grønne vegger, flytende hager, moseprodukter, og mye annet.

Ring oss på tel. 70 14 50 66 eller bruk kontaktskjemaet,
så forteller vi deg mer om våre tjenester.

Vi er
SPESIALISTER PÅ GRØNNE ROM

Safari Planter har lang erfaring og mye kunnskap om hvilke grønne løsninger som fungerer og ikke fungerer på arbeidsplassen

Vi har
FAGKUNNSKAP OG LANG ERFARING

Med utgangspunkt i dine ønsker og behov kan vi utforme gode og kostnadseffektive grønne løsninger.  Store eller små.

Vi tilbyr
ELEGANTE, GRØNNE LØSNINGER

Løsninger som du IKKE trenger å vedlikeholde selv.  Et stort utvalg av planter, trær, krukker, grønne vegger, plantesøyler og mye annet.