Title Image

Grønt utemiljø

SESONGUTLEIE AV PLANTER, KRUKKER, M.V.

Noen ganger kan det være vanskelig å ivareta utendørs beplantning gjennom en kald vinter. Da kan løsningen være sesongleie av plantearrangementer. Vi leverer komplette og tilpassede løsninger etter ønske, og alt vedlikehold er selvsagt inkludert. Friske arrangementer settes ut på våren, og hentes inn på høsten. Du kan leie arrangementene hele sommerhalvåret, eller i en kortere periode.

 

Noen av produktene du kan leie er:
  • Eføyhekker
  • Arrangementer med blomstrende planter
  • Buxbom/myrt
  • Laurbærtrær
  • Taxus/barlind
  • Roebellinipalmer
  • Vinranker
  • Enkianthus
  • Løvfellende prydtrær
  • Plantevegger (flyttbare eller mot permanent vegg)

INNGANGSPARTIER, TERRASSER, BAKGÅRDER OG ANDRE UTEOMRÅDER

Førsteinntrykket definerer i stor grad hvordan vi oppfatter et foretak. I lang tid fremover. Inngangspartiet er ofte det første man ser. Vi kan bidra til et positivt førsteinntrykk med riktige og godt vedlikeholdt utendørs plantearrangementer. På samme måte kan vi sørge for at terrasser og bakgårder fremstår som attraktive arealer, og at potensialet i disse blir utnyttet. Selvsagt i samsvar med foretakets profil og øvrige verdier, til glede for både medarbeidere og gjester.

 

Safari Planter planlegger, leverer og sørger for nødvendig vedlikehold. Uansett om det er en sesongløsning eller en mer permanent helårsløsning. Vi har mange spennende løsninger med trær og planter for utleie

BORETTSLAG OG SAMEIER

Safari Planter har lang erfaring med levering og vedlikehold av utendørs grønne løsninger. Det kan være inngangspartier, bakgårder, terrasser, plenarealer, plantebed, krukker/kasser og mye annet.

Vi tilbyr løsninger med rent vedlikehold, (sesong-)leie, eller en kombinasjon. Akkurat slik du ønsker det.

Vi kan selvsagt også sørge for innendørs beplantning, for eksempel i trappeoppganger og fellesrom.

VÅRE LØSNINGER

FOR GRØNT UTEMILJØ

Med utgangspunkt i vårt store sortiment og fagkunnskaper kan vi bidra til å skape innbydende og trivelige uterom. Inngangspartier, terrasser, kafèer og restauranter er noen av områdene der vi kan tilby mange gode løsninger som tar trivselsfaktoren til nye høyder.

 

Ring oss på tel. 70 14 50 66 eller bruk kontaktskjemaet,
så forteller vi deg mer om våre tjenester.

Se noen av våre løsninger her:

Vi er
SPESIALISTER PÅ GRØNNE ROM

Safari Planter har lang erfaring og mye kunnskap om hvilke grønne løsninger som fungerer og ikke fungerer på arbeidsplassen

Vi har
FAGKUNNSKAP OG LANG ERFARING

Med utgangspunkt i dine ønsker og behov kan vi utforme gode og kostnadseffektive grønne løsninger.  Store eller små.

Vi tilbyr
ELEGANTE, GRØNNE LØSNINGER

Løsninger som du IKKE trenger å vedlikeholde selv.  Et stort utvalg av planter, trær, krukker, grønne vegger, plantesøyler og mye annet.