Om oss

Safari Planter har utviklet seg gjennom skiftende tider i 3 generasjoner.  Peder Furmyr, som var bestefar til dagens driver Sigbjørn Furmyr, startet gartneri i 1922.  Bakgrunnen var en genuin interesse og kjærlighet for blomster, planter og grønnsaker.  Dette var i en tid da grønnsaker ofte var en mangelvare.  Ved å kombinere dyrking av blomster, planter og grønnsaker så kunne han tilby både mat på bordet og god trivsel.  Kjærligheten til  blomster og planter, og hva de gjør med mennesker, har preget både bedriften og familien helt til i dag.  Det er en livsstil og lidenskap, minst like mye som en jobb!  En livsfilosofi kan man vel si.

Vår grønne filosofi

Det er enkelt. De fleste av oss vet det veldig godt, og vi får tilbakemeldinger om det hver dag: Hvis vi omgir oss med planter så føler vi oss bedre. Vi trives bedre, vi blir gladere og vi får større overskudd. De siste 30 årene har vi også fått masse dokumentasjon på at planter har en helt beviselig positiv virkning på helsen vår. Mange helseplager blir redusert eller forsvinner og man blir friskere når man har planter rundt seg i hverdagen. Det burde være en menneskerett å kunne omgi seg friske, grønne planter både på jobb og hjemme! Men slik er det dessverre ikke alltid. Det ønsker vi å gjøre noe med!

 

Og det er jo veldig logisk: Glade og friske medarbeidere får bedre motivasjon – og bedre prestasjoner. Og da blir en investering i planter på arbeidsplassen en klok investering som øker lønnsomheten. Vår forretningsidè er å skape grønne miljøer for bedrifter og offentlig sektor – og gjøre det enkelt å vedlikeholde disse. Vi tilbyr løsninger både innendørs og ute. Mange gode tilbakemeldinger gir oss positiv bekreftelse og masse energi til å levere stadig bedre løsninger!

Teamet

Sigbjørn Furmyr

DAGLIG LEDER

Odry Aguilera

REGNSKAP/ØKONOMI

SERVICEGARTNER

Liv Fiskerstrand

SEKRETÆR

Har du lyst å jobbe med oss?

Har du lyst å jobbe med oss?

Vi er hele tiden på jakt etter flinke medarbeidere innen gartnerefag og salg. Hvis du tror dette kan være noe for deg, så send oss gjerne en henvendelse.

Kontakt oss i dag