Title Image

For arkitekter

HVA KAN VI HJELPE DEG MED


BILDER OG DOKUMENTASJON

Vi har et stort bibliotek med bilder og dokumentasjon, som vi gjerne deler med deg.  Fortell oss hva du ønsker, så skal vi bidra på beste måte.

FLEKSIBILITET OG NYSKAPING

Fleksibilitet og nyskaping sitter i ryggmargen vår.  Vi søker hele tiden nye konsepter og produkter innenfor vårt fagområde.  Med dette utgangspunktet mener vi det meste er mulig.  Fortell oss om dine planer og tanker for prosjektet, så kan vi supplere med vår kompetanse.

SIKKER LEVERING OG OPPFØLGING

Et vellykket prosjekt forutsetter at de foreslåtte løsningene faktisk leveres på riktig måte og til riktig tid.  Og ikke minst at det hele fungerer i praksis.  Vi kan være med hele veien, fra planlegging via levering til service og oppfølging.  Enkelt og oversiktlig.

Helhet

Elementene i prosjektet skal underbygge hverandre – og så skal det bli funksjonelt, innovativt og ikke minst oppfylle byggherrens ønsker og drømmer.

Verdiskapende grønne elementer

Grønne løsninger kan innarbeides i ditt prosjekt som et ekstra verdiskapende element. Det kan være med og underbygge arkitektur, linjer, dybder, eller andre momenter. Når prosjektet er ferdig vil de grønne elementene ofte utgjøre en betydelig forskjell for brukerne av bygget. En plantevegg, et plantebed, eller andre grønne elementer som er tatt med i prosjektet skaper miljø, atmosfære og liv.

Planter gir mange muligheter

Grønne elementer med planter i et bygg kan løses på mange måter. Det kan være godt integrerte løsninger, for eksempel et plantebed. Eller store trær som har en viktig og sentral plass i bygget. Det kan også være plantevegger i byggets frie høyder og rom. Eller en helt annen løsning som spiller på byggets kvaliteter. Grønne løsninger kan være med å understreke arkitektur, dybde og linjer i et bygg.

Teknikken skal fungere

Det stilles noen krav til teknikk for at innovative grønne løsninger skal fungere optimalt. Gode tekniske løsninger er viktig for å oppnå sikker og effektiv drift/vedlikehold av selve plantene. Men det stilles også noen tekniske krav og forutsetninger til selve bygget, hovedsakelig god og riktig tilgang på lys og vann. Ta oss med tidlig i planprosessen for å sikre gode løsninger, vi har mye kunnskap og erfaringer på dette området.

Kostnadskontroll

Vi kan være med og gi deg god oversikt over kostnader forbundet med grønne løsninger, slik at det ikke kommer overraskelser underveis i prosjektet. Kort sagt kan vi bidra til at prosjektet sparer tid og penger hvis vi blir tatt med på laget tidlig i prosessen


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/0/158576/www/wp-content/themes/stockholm/vc_templates/vc_row_inner.php on line 275

Ja, det grønne virker faktisk

Svært mye forskning de siste 30 årene taler for seg selv.  Planter på arbeidsplassen gir betydelig bedre inneklima.  Planter renser og tilfører luften fuktighet.  Planter på arbeidsplassen har en virkning på mennesker som gjør at de blir friskere, jobber raskere, og trives bedre.  Dette gir selvsagt betydelige økonomiske gevinster over lang tid.

TA OSS MED FRA STARTEN

Sikker levering og drift
Vi ønsker å være din medspiller og sparringspartner på grønne rom, slik at du oppnår dine målsettinger for prosjektet.  Uansett om prosjektet inneholder plantekasser, grønne vegger, eller andre grønne løsninger så har vi sannsynligvis jobbet med det før – og kan trekke på vårt erfaringsgrunnlag.  Sammen kan vi utforme en gjennomarbeidet grønn løsning som gir sikker levering og drift.

 

En del av prosessen
Skissene for prosjektet er tegnet og de store linjene er bestemt. Prosjektet holder på å ta form. Kanskje er hovedidèen for grønne elementer på plass.  Vi vil gjerne komme med så tidlig som mulig.  Kall oss gjerne sparringspartner eller innbytter som kommer på banen når du trenger en grønn partner.  Vi har arbeidet med mange ulike løsninger som har vist seg å fungere godt over tid.


Det stilles som kjent mange og høye krav til bygg.  Det er krav til arkitektur, funksjonalitet, økonomi, og ikke minst miljøet.  Vi vet veldig godt at det grønne er en del av en større prosess.

VÅRE LØSNINGER

FOR ARKITEKTER

Vi kan være din medspiller og sparringspartner.

Her ser du noen av våre løsninger:

Ring oss på tel. 70 14 50 66 eller bruk kontaktskjemaet,
så forteller vi deg mer om våre tjenester.

Vi er
SPESIALISTER PÅ GRØNNE ROM

Safari Planter har lang erfaring og mye kunnskap om hvilke grønne løsninger som fungerer og ikke fungerer på arbeidsplassen

Vi har
FAGKUNNSKAP OG LANG ERFARING

Med utgangspunkt i dine ønsker og behov kan vi utforme gode og kostnadseffektive grønne løsninger.  Store eller små.

Vi tilbyr
ELEGANTE, GRØNNE LØSNINGER

Løsninger som du IKKE trenger å vedlikeholde selv.  Et stort utvalg av planter, trær, krukker, grønne vegger, plantesøyler og mye annet.