PLANTER, KASSER OG TILHØRENDE INNREDNING

Safari Planter har utformet grønne rom i snart 100 år. Vi mener å kunne si at vi har bedre kunnskaper og ferdigheter enn de fleste på dette området. Og ikke minst lang og allsidig erfaring. Men når det er sagt, så er det en annen faktor som vi er minst like stolte av, nemlig evnen til kontinuerlig å videreutvikle vårt tilbud og sortiment. Vi jobber tett med utvalgte og kvalitetssikrede gartnerier i Holland, og kan skaffe spesielle planter og krukker som er vanskelige å få tak i ellers.

Hos oss kan kunder og arkitekter velge i et nesten ubegrenset utvalg av planter, trær, krukker, plantevegger, og mye annet. Vi har over 1 500 plantetyper og mer enn 5 000 krukkemodeller i vårt ordinære utvalg. Noe har vi tilgjengelig for omgående levering fra vårt eget lager, og mye av det andre kan leveres på kort tid. Når plantene kommer inn til oss gjennomgår de en grundig kvalitetssjekk før de blir levert til våre kunder.

VÅRE KRUKKER LØFTER PLANTEINNREDNINGEN TIL ET HELT NYTT NIVÅ

Krukker er uten tvil en veldig viktig del av planteinnredningen. Vi samarbeider med ulike krukkeprodusenter og håndverkere som kan skreddersy produkter for å passe best mulig inn hos våre kunder. Således kan vi også tilby innredning som er unik. Vi jobber kontinuerlig med å sikre at vi kan tilby et sortiment som harmonerer godt med nåværende og fremtidige innredningstrender.

 

Ring oss på tel. 70 14 50 66 eller bruk kontaktskjemaet,
så forteller vi deg mer om våre tjenester.